maanantai 21. lokakuuta 2019

Biodroga yhdistää kauneuden ja tieteen

* Yhteistyössä Toporiina Oy



Harvoin törmää ihonhoitosarjaan, jonka kaikki tuotteet toimisivat täydellisesti omalle iholle. Itse asiassa usein käy niin, että löytyy muutama erinomainen tuote ja monta ihan hyvää, mutta ei mitään erikoisia. Biodroga sarjan kohdalla sain suuresti yllättyä, sillä kaikki testiin saamani tuotteet olivat erinomaisia ja toimivat omiin tarpeisiini loistavasti. Olen saanut valtavan hyviä näkyviä tuloksia viimeisen kuukauden aikana, kun tuotteet ovat olleet minulla käytössä. Olenkin kertonut teille kärsiväni aknesta, joka puhkesi viime keväänä. Nyt aletaan kuitenkin olla vihdoin siinä pisteessä, että näppylät ovat melkein kaikki poissa ja suuri kiitos siitä seisoo Biodrogan tuotteissa. Nyt kerronkin teille mistä oikein on kyse. Postauksen lopussa löydätte myös huikean arvonnan, joten kannattaa lukea loppuun asti.




Biodroga sarja jakaantuu kahteen linjaan. Biodroga on saksalainen yritys, joka on tehnyt kosmetiikkaa 60 vuotta asiakas edellä. Monet yritykset lupaavat mainospuheissaan, että tuotteet valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista ja ne todella tehoavat niihin ongelmiin, joihin ne on tarkoitettu. Biodrgoa ei vain lupaa vaan myös lunastaa nämä lupaukset. Tuotteiden raaka-aineet ovat kuin täsmäaseita kulloiseenkin iho-ongelmaan, johon ne on kehitetty. Tuotteita löytyy mm. kuivalle, herkälle ja valon vaurioittamalle iholle. Tuotelinjat on kehitetty siten, että ne sopivat yksittäin täydelliseksi ihonhoito-ohjelmaksi eikä näin ollen mitään ylimääräisiä tuotteita tarvitse halutessaan käyttää. Biodrogan tuotteita ei testata eläimillä ja raaka-aineet ovat biologista alkuperää. Tuotteiden kehityksessä huomioidaan viimeisimmät tieteelliset tutkimukset ja tiedot, minkä ansiosta tuotteet ovatkin niin uskomattoman tehokkaita.

Biodroga MD sarja taas on hoitava lääketieteellinen ihonhoitosarja. Tuotteet on saatavilla ilman reseptiä ihan jokaiselle ja tämän tuotelinjan kosmetiikka on valmistettu iho- ja lääketieteen huippuammattilaisten kanssa. Biodroga tuotteille on annettu laatulupaus, mikä tarkoittaa sitä, että ainesosat ovat huippu tehokkaita, mutta tuotteissa ei käytetä lisäaineita tai ihoa ärsyttäviä aineita. Kaikki ainesosat ovat siis tarkoin mietittyjä ja tuotteet sisältävät vain kulloiseenkin iho-ongelmaan täsmällisesti vaikuttavia raaka-aineita. Sarjan tuotteet eivät koskaan sisällä silikoneja, parabeenejä, mineraaliöljyjä, sulfaatteja, PEG emulgaattoreita, eläinperäisiä ainesosia tai synteettisiä haju- ja väriaineita. Toisin sanoen tuotteet ovat varsin puhtaita ja turvallisia käyttää. Ne eivät ole haitallisia myöskään luonnolle, joten tässä merkissä on laatua ja positiivisia ominaisuuksia ihan joka kategoriasta. Mielenkiintoista on myös se, että tuotteilla on todistettuja vaikutuksia puolueettomissa testeissä ja mittauksissa, joten mitään lumevaikutus hömppää tämä sarja ei edusta!




Sarja sai juuri yhden uuden tuotteiden vaikutuksista lumoutuneen asiakkaan, sillä jo muutaman päivän kokeilulla sain itse näkyviä tuloksia. Sain maahantuojalta testiin kaksi Biodroga MD sarjan tuotetta, jotka on tarkoitettu epäpuhtaan ja rasvaisen ihon täsmähoitoon. Clear+ linjasta löytyy varmasti oikea tuote jokaiselle ihotyypille, sillä linja käsittää 12 erilaista tuotetta juuri epäpuhtauksia vastaan. Itse testasin linjasta Anti Blemish Day Creamia ja Skin Resurface Acid happoseerumia.




Anti Blemish Day Cream

Tuote on tarkoitettu päiväkäyttöön näpyille ja tulehduksille. Vaikuttavana raaka-aineena on salisyylihappo, lakritsijuuriuute, jäkäläuute ja sinkkioksidi. Salisyylihappo on tutkitusti tehokkain raaka-aine aknen hoitoon ja pääsinpä itsekin tämän todistamaan. Salisyylihappo nimittäin tunkeutuu tulehtuneen talikerroksen läpi ihoon ja puhdistaa sitä tehokkaasti. Se estää uusien tulehdusreaktioiden syntymistä ja tavallaan kuivattaa finnit pois. Geeliä sivellään näppyjen päälle ja annetaan hetki kuivahtaa ennen muiden tuotteiden lisäämistä. Hetken kuluttua iho tuntuukin hieman kuivemmalta niistä kohdin, mihin geeliä on levittänyt. Näppyjen punoitus on kuitenkin laskenut jo 5 minuutissa, uskomatonta. Kun aine on kuivahtanut, olen levittänyt normaalisti kosteusvoiteen ja meikit päälle.





Skin Resurface Acid happoseerumi

Tässä on mun puhdistuneiden kasvojen salaisuus. Biodroga MD happoseerumi sisältää sekä BHA (salisyylihappo 2%) että AHA (glykolihappo 5% ja maitohappo 10%) happoja. Nestettä levitetään pipetillä kasvoille muutamia tippoja illalla ja annetaan hetki vaikuttaa ennen muiden tuotteiden levitystä. Happoseerumi on siis iholle jätettävä ja se vaikuttaa tehokkaasti yön ajan. Aamulla kasvot pestään normaalisti. Tämä tuote on todella auttanut ja huomasin jo muutamissa päivissä, kuin finnit alkoivat kuivua pois ja tulehtuneet finnit oli helppo puristella pois. Uusia finnejä ei tämän käytön aloittamisen myötä ole enää edes syntynyt ja nyt iho alkaa näyttää paljon kirkkaammalta ja terveeltä. Tuotetta on helppo käyttää ja ainoa miinus tulee vain tuottee hajusta, josta en pidä. Onneksi haju ei kuitenkaan jää leijumaan kasvoille levityksen jälkeen ja sekin on pieni murhe siinä vaiheessa, kun taistelu näppyjä vastaan on todella saanut tuulta alleen. Suosittelen, tämä on erinomainen!






CC-Cream SPF 20

Tässä on mielenkiintoisin CC-voide mihin olen ikinä törmännyt. Tämä CC_voide korjaa ihon sävyä jopa kahdella eri tavalla. Voiteen beiget pigmentit muuttuvat iholla kevyeksi sävyvoiteeksi ja sopeutuvat jokaisen yksilölliseen ihonsävyyn. Vihreät väripigmentit taas tasoittavat punoitusta ja saavat ihon hehkumaan. Voide sisältää tripeptidejä, joka tukevat ihon omaa kollageenisynteesiä ja ehkäisevät juonteiden syntymistä. Voide on purkista ulos puristettaessa jännän vihreän väristä, mutta kun sen levittää iholle, se sulautuu siihen täydellisesti tehden kevyesti peittävä meikkipohjan. Itse olen tämän päälle levittänyt vielä normaalisti meikkivoiteen, mutta ilmankin voisi pärjätä. Punoituksen peittämiseen tämä on aivan loistava tuote. Alla olevista kuvista näet miltä voide näyttää ennen ja jälkeen levityksen.








Biodroga 24H intense moisture formula

Tässä on jokaisen kuivan ihon unelma! Voide, joka tehoaa kuin taikasana. Välittömästi levityksen jälkeen tunnen oikein miten kosteus imeytyy ihoon ja ihosta tulee kimmoisa ja pehmeä. Kosteus pysyy myös lupausten mukaan ihan koko päivän ja meikki asettuu tämän päälle todella kauniisti. Voide sisältää beetaglukaania, joka sitoo runsaasti vettä ja estää kosteuden haihtumista iholta. Tuotteessa on hyvin hyvin mieto mutta miellyttävä tuoksu, joten sopii myös hajusteherkille. Todella riittoisa ja imeytyy välittömästi, joten ylimääräistä vaivaa tämän kanssa ei tarvitse levitysvaiheessa kokea. Voiteessa on suuri ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa, joka on täydellinen kosteuttava ja kosteutta sitova ainesosa. Ihana tuote!




Testailin aikaisemmin myös Biodrogan täydellistä meikkivoidetta, joka nousi kertaheitolla yhdeksi kaikkien aikojen parhaimmaksi meikkivoiteeksi. Arviot meikkivoiteesta voit käydä lukemassa aikaisemmista postauksista, jotka löytyy täältä ja täältä. Testailin myös alkusyksystä mielenkiintoista Zoner kasvohoitoa, jossa käytettiin Biodrogan tuotteita. Kasvohoito kokemukset voit käydä lukemassa täältä.
Olen ollut todella tyytyväinen Biodrogan tuotteisiin ja tästä tuli yksi luotettavimmista tuotesarjoista, joihin palaan varmasti vielä jatkossakin!

Biodroga tuotteita on myynnissä kautta Suomen jälleenmyyjillä ja kauneushoitoloissa. Kannattaa käydä ihan paikan päällä kyselemässä apua mikä tuotelinja sopisi sinun tarpeisiisi parhaiten. Jälleenmyyjät löydät kaupunkikohtaisesti täältä.





ARVONTA

Yhteistyössä Toporiinan kanssa sain teille lukijoille arvottavaksi yhden tuotesetin Biodroga kosteuttavasta linjasta. Tuotesetti sisältää aikaisemmin esittelemäni Intense moisture 24H kosteuttava kasvovoiteen sekä saman sarjan silmänympärysvoiteen. Setin arvo on 97,70€. Huikea palkinto siis luvassa!

Arvonnan säännöt on yksinkertaiset. Kommentoi mikä näistä esittelemistäni tuotteista vaikutti sinusta mielenkiintoisimmalta ja jätä kommentin yhteyteen toimiva sähköpostiosoite. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla arvonnan päätyttyä ja jos en tavoita häntä 24h kuluessa, arvon uuden voittajan.

Arvonta on auki perjantaihin 25.10 klo 12 saakka. 
Palkinnon postittaa Toporiina Oy.

Onnea arvontaan!
17 kommenttia on "Biodroga yhdistää kauneuden ja tieteen"
  1. Biodroga 24H intense moisture formula vaikutti hyvältä ja voisi olla omalle iholle juuri sopivaa :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  2. Skin Resurface Acid happoseerumi vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Täytyykin tutustua sarjaan vähän tarkemmin :)
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Kuivaihoisena testaisin mielelläni tätä 24H intense moisture formula voidetta.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Ehdottomasti tuo 24H intense moisture formula. Ihoni on nyt taas ilmojen kylmetessä alkanut kuivumaan järkyttävästi, joten tuollainen voide tulisi tarpeeseen! kokkonen.heini(at)gmail.com

    VastaaPoista
  5. CC-voide, olen joskus sitä käyttänyt ja kasvojen kuorintavoidetta myös. Muistan että olivat laadukkaan tuntuisia. virpikainu@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Ooh, todella mielenkiintoisia tuotteita! Itse kiinnostuin eniten tuosta happoseerumista, mutta myös kosteusvoide kuulostaa lupaavalta :)

    blogi@nenasofias.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olkoon Nena Sofia! Voitto osui tällä kertaa kohdallesi :)
      Laitan sinulle sähköpostia.

      Poista
  7. Skin Resurface Acid happoseerumi vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. hennapitkanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. CC Cream ��

    tarja.nevala10@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Clear+ on kiinnostava perheen teini-ikäisiä ajatellen. Omalle iholle tehokosteuttavaa voidetta olisi ihana testata!
    raila@saunalahti.fi

    VastaaPoista
  10. 24h Intense Moisture Formula vaikuttaa tuotteelta, joka pitäisi ehdottomasti löytyä minun kosmetiikkavarastosta talvella😉
    vaulapia@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Biodroga 24H intense moisture formula vaikuttaa kiinnostavimmalta, näin talven tullessa täytyisi alkaa taas käyttää tehokkaampia kosteutusvoiteita. Riigxx@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Anti Blemish Day Cream kuulostaa mielenkiintoisimmalta, koska olen tottunut siihen, että näppylävoiteita tulisi käyttää vain yöllä. Liittyy kai jotenkin siihen, että ne hoitavat ainesosat eivät reagoi hyvin auringonvalon kanssa.

    Eniten tarpeeseen tulisi kuitenkin ehdottomasti tuo kasvorasva. En tiedä miksi, mutta naamani om kuivunut nyt parin viikon aikana ihan hirveästi ja osa ihosta jo hilseilee ennen rasvaamista. Pitäisi hankkia rasvaisempia tuotteita. Nyt on pitänyt tyytyä apteekin perusvoiteeseen, mutta pelkään, että se aiheuttaa näppylöitä.

    Vitaevay@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Omalle iholle sopivimmalta ja samalla tarpeellisimmalta vaikutti Skin Resurface Acid happoseerumi.
    suvi.jalko@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Kiintoisimmalta vaikutti cc-voide :) Olen käynyt Jäälissä kasvohoidossa, jossa ainakin kerran muistan ostaneeni Biodrogan kasvovoiteen :) tuuli.uusitalo@luukku.com

    VastaaPoista
  15. 24H intense moisture formula kuulostaa mielenkiintoiselta :)

    tt32232@gmail.com

    VastaaPoista
  16. 24H intense moisture formula, sillä aina tarvitsee rasvaa iholle ja tuote vaikuttaa hyvältä ja mielenkiintoiselta :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista