keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Osallistu hyväntekeväisyyteen: RoosanauhameikkiI love me -viikko jatkuu tänään blogissa aiheella, joka koskettaa monia. Sairastuminen on sellainen asia, mihin ei voi ennakolta varautua. Tietysti hyvillä elintavoilla voi ehkäistä sairastumista ja itsestä huolta pitämällä myös parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Siinä samalla voi saada muutaman lisävuodenkin. Eliniän odote on tässä aikojen saatossa kohonnut valtavasti kiitos kehittyneen lääketieteen ja muunkin tieteellisen tutkimuksen ansiosta, jonka kautta tiedämme yhtä sun toista hyvistä elintavoista, sairauksista ja yleisesti jaksamisesta. Huolimatta tieteen suurista harppauksista, yhä edelleen on sairauksia joita ei osata parantaa. Jopa sairauksia joista ei vielä tiedetä paljon. Syöpä on yksi sellainen. Se ei tule kello kaulassa. Se on arvaamaton. Se voi viedä mukanaan hyvinkin nopeasti...

Lokakuussa vietetään Roosa nauha kampanjaa ja olenkin nähnyt kaduilla varsin monia, jotka ovat tukeneet syöpätutkimusta ostamalla tämän vuoden Roosa nauhan ja kantavat sitä ilolla osoittaen tukensa kaikkia sairastuneita kohtaan. Vaikka syövästäkin tiedetään nykyään jo valtavan paljon ja parantumisennustekin on joissakin syövissä todella hyvä, on fakta kuitenkin se, että yhä syöpä tappaa tarpeettoman paljon. Nykyään syöpä on myös todella yleinen, mitä en sinällään ihmettele, sillä lisääntyvä kemikaalikuorma, mikromuovi, altistuminen auringolle ja monet muut soluja terrorisoivat tekijät saavat aikaan mutaatioita kehomme pienissä osasissa, mitkä taas altistavat kasvaimille. Hyville tai pahoille sellaisille. Syövän yleisyydesta kertonee ehkä se, että jopa kolmasosa suomalaisista sairastaa syövän elämänsä aikana. Se on todella iso luku!

Tarkoitus ei kuitenkaan ole vajota synkkiin vesiin. Me kauneusbloggaajat olemme nimittäin hyvällä asialle liikkeellä. Beauty by Ida M blogin Ida nimittäin laittoi pystyyn hyväntekeväisyyskampanjan. Lokakuun ajan me bloggaajat teemme Roosa nauha kampanjaan liittyvän meikin ja jaamme linkin Roosa nauha keräykseen. Keräykseen voi käydä lahjoittamassa ihan kuka vain ja keräykseen pääset TÄSTÄ. Keräys on auki 10.11 saakka. Tuotot ohjataan lyhentämättömänä Syöpäsäätiölle rintasyövän tutkimiseen ja sairastuneiden tuki- ja neuvontapalveluihin. Pienikin lahjoitus on todella tärkeä, joten arvostamme suuresti teidän jokaisen panosta! Tehdään yhdessä hyvää ❤
Lopuksi haluan vinkata teille Uusi alku ihonhoitovalmennuksesta, jolla voitte osaltaan oppia huolehtimaan ihostanne ja ymmärtää mitä käyttämänne ihonhoitotuotteet ja meikit sisältävät. Kävin itse verkkovalmennuksen kesällä ja se tuli todella tarpeeseen. Valmennuksessa tuli aivan hurja määrä uutta ja tarpeellista tietoa. Ymmärsin minkälainen iho minulla on ja mitkä aineet oikeasti auttavat ihon hyvinvoinnissa, mitkä taas vahingoittavat sitä. Toiseksi opin vihdoin lukemaan niiden purkkien inci listoja, minkä seurauksena tein suursiivouksen kosmetiikka jemmoihini ja heitin surutta roskiin tuotteet, jotka sisälsivät pahimman luokan ymäpristömyrkkyjä ja iholle haitallisia aineita. Siinä sitten mietin vain sitä, miksi ihmeessä olen tuollaisia aineita omaan naamaani laittanut!?

Valmennus tapahtuu verkossa ja jokainen voi käydä sen omaan tahtiin. Kysyä sai aina, kun kysyttävää tuli, mutta kirjoitukset ja videot ovat todella selkeitä, joten ei kannata pelätä ettei aiheesta ymmärtäisi mitään. Itsekin tulostin tarpeelliset materiaalit jatkoa varten ihan paperille, jotta voin myöhemmin palata näihin oppeihin ja analysoida kauppareissulla mikä kasvorasva todella kannattaa ostaa. I love me -messujen kunniaksi Twist be:llä Uusi alku ihollesi valmennus on nyt puoleen hintaan eli vain 63,50€ (normaali hinta 127€). Tarjous on voimassa sunnuntaihin 20.10 saakka ja voit ostaa sen täältä. Todella lämpimästi suosittelen jokaista tämän valmennuksen käymään. Oikeilla tuotteilla hellit paitsi ihoasi niin myös ehkäiset niiden ympäristömyrkkyjen leviämistä vesistöön ja sitä kautta takaisin ihmisiin aiheuttamaan niitä sairauksia.


Käy lukemassa muutkin I love me -viikon kirjoitukset blogista. Viikko starttasi maanantaina, joten kaksi edellistä kirjoitusta on jo julkaistu. Molemmissa mukana myös arvonta!

Ihanaa I love me -viikkoa! Välitetään itsestämme ja muista.
4 kommenttia on "Osallistu hyväntekeväisyyteen: Roosanauhameikki"
 1. Kaunis meikki! Ja syöpä on kyllä ihan kamala asia. Mä en jostain (henkilökohtaisesta) syystä kyennyt lähtemään tähän juttuun mukaan, mutta oon kyllä ylpeä teistä kaikista kosmebloggaajista, jotka kampanjoi tän asian puolesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos paljon! <3

   Tämä on tärkeä asia ja olen iloinen, että moni lähti mukaan. Olen suunnattoman iloinen myös jokaisesta lahjoituksesta, joka menee hyvään tarkoitukseen!

   Poista