perjantai 18. lokakuuta 2019

Tämän hetken suosikit Ruohonjuuresta + arvonta

* tuotteet saatu, yhteistyössä Ruohonjuuri.fi kanssa


Jes vihdoin! Tänään on ensimmäinen I love me messupäivä. Sitä on kuulkaas ainakin tällä puolella ruutua odoteltu jo aika malttamattomana. Päivittelen koko päivän instagram storyjen puolella messutunnelmia, joten otahan tili seurantaan. Tämä viikko on myös blogini puolella I love me -teemaviikko, joten sisältö on joka päivä liittynyt itsestä huolehtimiseen ja välittämiseen. Käyhän lukemassa aikaisemmatkin jutut ja osallistu arvontoihin. Kaikkina päivinä (paitsi keskiviikkona) on julkaistu uusi arvonta joko blogin tai instagramin puolella ja tarjolla on aika upeita palkintoja!




Tänään käydään läpi mun viime aikaisia luonnonkosmetiikka suosikkeja, jotka ovatkin olleet alkusyksystä saakka mulla ahkerasti ihan päivittäisessä käytössä. Tuotteet lähetti minulle testiin Ruohonjuuri, jonka voi muuten tänään bongailla myös messuilta osastolta 7K128. Kannattaa käydä paikalla katsastamassa huikeat messutarjoukset! Mutta käydäänpäs nyt näiden uusien suosikkituotteiden kimppuun. Pohjustuksena sanottakoon, että käytän talvella tuhdimpia ihonhoitotuotteita, sillä kylmä ja kuiva ilma saavat ihoni helposti kiristelemään. Myös hiustenhoitoon panostan talvella enemmän, sillä pipokausi ja kuiva ilma saavat hiukset pörröisiksi ja elottomiski. Suosikeista löytyykin huikeita täsmätuotteita ihonhoitoon, olkaa hyvä.




Dabba Kanerva kukkaisvesi

Dabba on noussut yhdeksi lempi brändeistäni tuotteiden tehokkaiden ja luomulaatuisten raaka-aineiden ansiosta. Merkin tuotteet eivät sisällä mitään ylimääräistä ja incejä tutkaillessa voi huomata sen, että tiedät todella mistä maksat sillä maksat laadusta. Dabban kukkaisvesi sisältää kanervakukkaisvettä sekä retiisi uutetta. Kukkaisvesi sisältää siis vain kahta raaka-ainetta ja onkin koko komeudessaan yksinkertainen, mutta tehokas ja ihoystävällinen. Sopii kaikille ihotyypeille kosteuttamaan kasvoja ennen kasvovoiteen levitystä. Tässä pullossa on niin hienoinen sumu, että tuotetta voi suihkia suoraan kasvoille ilman, että kasvot jäävät liian märän tuntuisiksi. Tämä onkin erinomainen ominaisuus, sillä kukkaisvettä ei tee mieli pistää vanulappujen mukana hukkaan vaan kaikki arvokas neste tekee todella mieli imeyttää suoraan iholle. Tämä Dabban kasvovesi on siis erinomainen tuote ihonhoidon ensimmäiseksi ja valmistelevaksi tuotteeksi. Jos haluat lukea lisää kasvoveden funktiosta ihonhoidosta, niin käy lukaisemassa aikaisempi kirjoitus kasvovesistä täältä.




Mossa Glow coctail heleyttävä seerumi

Mossan tuotteet ovat ihastuttavia! Ne ovat luonnonkosmetiikkaa ja täysin vegaanisia. Suhteellisen edulliseen hintaan saa vieläpä todella tehokkaita tuotteita. Tämä kirkastava ja ihon sävyä tasoittava seerumi on ollut varsin ihastuttava löydös. Seerumin tehoaineina toimii lakka- ja kvittenin uutteet, jotka yhdessä taistelevat auringon, ikääntymisen ja ilmansaasteiden aiheuttamia pigmenttimuutoksia vastaan. Lakka muuten sisältää mm. A-, C- ja E-vitamiineja, jotka ovat loistavia antioksidantteja iholle. Etenkin C-vitamiinin teho ikääntyvän ihon hoidossa tiedetään, joten tässä on se super seerumi joka on pakko saada! Seerumissa on ihana vähän makeahko sitruunainen tuoksu ja koostumus on voidemaista, mikä tekee seerumista super kosteuttavan jo yksistäänkin ilman mitään kasvovoiteita. Tämä imeytyy ihoon välittömästi ja tekee ihosta pehmeän ja täyteläisen. Pidän ja suosittelen!




Mossa Vitamin cocktail naamio ja yövoide

Tässäpä oiva 2-in-1 tuote, sillä tuote taipuu sekä kasvonaamioksi että yövoiteeksi. Naamiona en itse ole tätä käyttänyt, mutta yövoiteena kyllä. Tämä tuhti voide sisältää 8 erilaista kasviuutetta, hyaluronihappoa sekä B-, C- ja E-vitamiineja. Hyaluronihappo on tärkeä ihon kosteustasapainon ylläpitämisessä ja saa näin ihon näyttämään nuorekkaalta. Vitamiinien ja kasviuutteiden tehtävä on pehmentää iho, ravita sitä sekä kosteuttaa tehokkaasti. Siksi se on niin loistava juuri yökäyttöön, kun iho ehtii palautua ja uusiutua hyödyntäen kaikki voiteen loistavat raaka-aineet. Koostumus on tuhti ja tätä saa hetken imeyttää ihoon ennen kuin se täydellisesti siihen imeytyy, mutta sitä lukuunottamatta aivan erityisen ihana tuote. Tuoksu tässä on huumaava hedelmäinen, mistä pidän myös todella paljon. Mossa sarjan tuotteissa taitaa muutenkin olla aika herkulliset tuoksut. Tämäkään ei pettänyt.





Mossa Vitamin coctail kasvoöljy

Tässä on kasvoöljyjen aateli! Edulliseen hintaan saat aivan loisto tuotteen nimittäin. Mossan Vitamin cocktail kasvoöljy sisältää 10 eri kasviöljyä, jotka hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Tässä on must have tuote talveen. Kasviöljyt ovat todella vitamiini ja antioksidantti pommeja eli tuote on täynnä kasvojasi helliviä ainesosa. Öljy imeytyy varsin hyvin iholle, joten se ei jätä märkää öljykelmua kasvoille. Ja super riittoisakim tämä on. Muutama tippa nimittäin riittää koko kasvoille. Öljyn tuoksusta minulle tulee mieleen ihan makea raparperipiirakka, mutta voi olla että nenä tekee tepposia. Raparperia tässä öljyssä ei ole, mutta esimerkiksi jojobaa, avokadoa, vadelmaa, aprikoosia ja luumua tästä tuotteesta löytyy. Tässä öljy, joka on täyttä kultaa.





Bybi Strawberry booster mansikkaseerumi

Mikä on tämä super söpö pieni pullo!? Tämä oli ensimmäinen ajatus, kun törmäsin tähän tuotteeseen, jonka Ruohonjuuri lahjoitti meille kesän kosmetiikkabloggaajien goodie bagiin.

Sittemmin olen oppinut että tämä tuote ei ole vain söpö, vaan se on myös ultra tehokas apu kuivalle ja herkälle iholle erityisesti kylmällä kaudella ylläpitämään ihon kosteutta. Mansikka boosteri on kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä, joka sisältää ihoa hoitavia omega rasvahappoja. Boosteri valmistetaan mehuteollisuuden ylijäämästä, joten tämä tuote on ekologinenkin kaikkien muiden hyvien ominaisuuksien lisäksi.

Boosteria voidaan käyttää seerumin tapaan yksin iholle tai sekoittaa kasvovoiteen joukkoon. Vaikka koostumus on öljymäinen, niin sanoisin tämän olevan enemmän kuivaöljyä, sillä seerumi imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa öljyiseksi. Sopii siis myös meikin alle käytettäväksi. Seerumissa on mieto mansikan tuoksu ja tämä on ollut ihana apu kuivalle iholle ja kosteuttanut todella hyvin. Boosteria voi käyttää muutamia kertoja viikossa tai sitten tehokuurina pullollisen kerrallaan ja pitää sitten hieman taukoa. Edullinen ja loistava tuote. Itse haaveilen ostavani testiin myös muita Bybin kehuttuja seerumeita.





ARVONTA


Toteutetaan teeman viikon mukaisesti myös arvonta yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa. Arvottavana on 50€ arvoinen yllätyspaketti, joka sisältää vain luonnonkosmetiikkaa. Tätä palkintoa et todellakaan halua päästää sivusuun. Säännöt tulee tässä:

* Kommentoi sinun suosikki luonnonkosmetiikka brändisi ja jätä toimiva sähköpostiosoite kommenttisi yhteyteen. Otan voiton sattuessa sinuun yhteyttä sähköpostilla.

* Arvonta auki perjantaihin 25.10 klo 12 saakka. Arvonta on käynnissä myös instagramissa (@glitteri_addikti) ja arvon yhden voittajan kaikista osallistuneista (sekä blogi että IG puolelta). Voit siis tuplata mahdollisuutesi osallistumalla molemmissa kanavissa.

* Jos voittaja ei vastaa yhteydenottooni 24 tunnin sisällä, arvon uuden voittaja.


Onnea kaikille arvontaan!


58 kommenttia on "Tämän hetken suosikit Ruohonjuuresta + arvonta"
  1. Niitä on monia toki, mutta sanotaan tähän vaikka Mossa.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Vastaan Lavera, koska muuta en oo vielä kokeillut. Mukana.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laverallakin on hyviä tuotteita. Minulle tosin suhteellisen tuntematon merkki vielä, pitää tutustua lisää :)

      Poista
  3. Ekopharma :)
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Suosikkini on Erborian, mitä saa mm. Stoccalta. :) Mukana arvonnassa.

    fushwind (ja miukumauku) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoinen uusi brändi minulle. Kiitos vinkistä :)

      Poista
  5. Avon

    tarja.nevala10@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähänkin täytyy ehdottomasti tutustua. En muistaakseni ole testannut mitään merkin tuotetta vielä.

      Poista
  6. Niitä on monia, mutta esim. "Saaren Taika".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saaren taian tuotteet on ihania <3 Mulla on monta suosikkia, kuten teepuu saippua!

      Poista
  7. Kovin monia en ole vielä kokeillut, mutta ainakin Ekopharman tuotteisiin olen tykästynyt. komulainenanni@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Ehkäpä Madara :)
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madaralla on tosi tehokkaita tuotteita! Mun suosikki on kasvovesi :)

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Laveraa täytyy testailla jatkossa enemmänkin. Suhteellisen vieras vielä itselle

      Poista
  10. Itse olen tykännyt kovasti Bohosta.
    hamalainentmatgmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boholta ole testaillut vain värikosmetiikkaa mutta tykkään kovasti monista merkin tuotteista <3

      Poista
  11. Tällä hetkellä suosikkini on Mossa, riigxx@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Hmm, kamalan montaa en ole kokeillut, mutta Madara ja Mossa on ainaki hyvin kiinnostavia ja pari tuotetta on käytössä niistä. Toki pienemmät suomalaisetkin brändit kiinnostaa.
    s_kerola@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madara ja Mossa on tunnettuja ja heillä on monia tosi toimivia tuotteita. Itseäkin kiinnostaisi suomalaiset luonnonkosmetiikka brändit :)

      Poista
  13. Madara ja Missä
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Madara :)
    laurasblogi(a)outlook.com

    VastaaPoista
  15. Laponie
    jenelyne@windowslive.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässäpä merkki jota en ole vielä testannut. Kiinnostaisi kovasti kyllä :)

      Poista
  16. Niitä on useita, mutta sanotaan nyt vaikka Madara. Mukaan arvontaan :) riiti81(at)gmail.com

    VastaaPoista
  17. Ekopharma!
    paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Madarasta tykkään paljon :)
    helmityttonen@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Ekopharma
    eevikupari@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Absolution on toimivaksi testattu.
    eeva22@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä en olekaan kuullut ennen, kiitos vinkistä. Pitää tutkia lisää :)

      Poista
  21. Flow

    @theneglectedgarden@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kiva, just ostinkin itselle ensimmäisen Flow tuotteet I love me messuilta. Josko ihastun itsekin :)

      Poista
  22. Madara ja FiiniNaturally :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiini naturallyn tuotteita olen itsekin kuolannut, mutta ovat vain kovin hintavia :o

      Poista
  23. Mossa on ainakin tällä hetkellä suosikkini :) kokkonen.heini(at)gmail.com

    VastaaPoista
  24. Madara on suosikki. lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Organic Shopin tuotteet. Erityisesti vartalonkuorinnat!

    saana.raisanen@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes tulihan se sieltä! Odotinkin että eikö kukaan sano organic shopia! Niiden vartalokuorinnat on ihania <3

      Poista
  26. Vastaukset
    1. Flow on kiinnostava. Mulla lähtee juuri ensimmäinen tuote heiltä testiin :)

      Poista
  27. Mossa on oma suosikkini!

    Eve_95@windowslive.com

    VastaaPoista
  28. Leahlani vaikka olen kokeillut vain yhtä tuotetta,mutta olen ajatellut ostaa lisää.(Madara tietysti on ihana myös)

    taina.vastamaki@dnainternet.net

    VastaaPoista
  29. Ekopharma on hyvä :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista