tiistai 29. lokakuuta 2019

Matsmart haalinta ja suuri beauty sale

* sisältää mainoslinkkejä



Oletteko jo kuulleet Matsmartista?

Matsmart on varsin nerokas konsepti, johon itse olen rakastunut niin kovin, että olen jo useamman kerran tilausta heille naputellut menemään tässä syksyn aikana. Matsmart myy ruokaa, hygieniatarvikkeita, kosmetiikkaa ja siivoustarvikkeita tuntuvilla alennuksilla. Tuotteet myydää kuluttajille edullisesti siksi, että muuten ne päätyisivät hävikkinä roskiin ja jätteeksi, vaikka käyttöpäivää olisi vielä runsaasti jäljellä eikä tuotteessa olisi oikeasti mitään vikaa. Matsmartin valikoimiin päätyy tuotteita mm. siksi, että tuotteen pakkaus on uudistunut, eikä vanhaa pakkausta enää siksi myydä. Tai siksi, että parasta ennen päiväys on lähestymässä, mutta tuotantoerä on ollut niin suuri, ettei kaikkea ehditä myymään ennen tuotteiden pilaantumista. Matsmart onkin kukkaroystävällinen shoppailupaikka, joka myös säästää luontoa. Toki pakettien lähetyksestä tulee päästöjä, mutta senkin voi minimoida tilaamalla kerralla enemmän, jolloin ei tule turhaan lähetettyä paketteja muutaman tuotteen takia.

Olen tilaillut Matsmartilta paljon ruokatarvikkeita, sillä niistä voi tehdä todella edullisia löytöjä. Myös kosmetiikkaa on tullut osteltua jonkin verran ja näidenkin kohdalla ne alennukset ovat olleet huikeita! Parasta on, kun ostoskorissa näet koko ajan summan, jonka olet Matsmartin kautta säästänyt verrattuna siihen, jos olisit ostanut samat tuotteet ihan normi hinnoilla kaupasta. Matsmartilla on nyt valtava Beauty sale eli kosmetiikkaa ja ihon- sekä hiustenhoitoa on nyt myynnissä tuntuvin alennuksin. Oiva paikka hankkia vaikka joululahjat ennakkoon edullisesti ja ilman stressiä. Tänään Beauty sale on päivittynyt ja kauppaan on lisätty valtava määrä uusia meikkejä. Pikavilkaisuilla ainakin runsaasti ripsivärejä ja huulituotteita näytti tarjolla olevan. Myös meikkivoiteita löytyy ja jokunen luomivärikin taisi olla valikoimassa. Matsmartin kanssa kannattaa aina olla nopea, sillä tuotteita on rajattu erä ja suosituimmat niistä loppumat äkkiä. Ostoksille voit klikata tästä.

Seuraavaksi katsotaan mitä löytöjä itse tein Matsmart valikoimista.





Ennen kuin hypätään niihin kosmetiikkatuotteisiin, niin nopea katsaus näihin syötäviin. Tällä kertaa en haalinut syömisiä kovin paljoa, sillä kaapit on jo täynnä kuivatarvikkeita, mutta muutamat jutut lähti mukaan. Yksi suklaa pussi tosin tuli jo tuhottua ennen kuvien ottamista joten se siitä, mutta tässä ne muut. Matsmartilta tulee usein ostettua jotain pikku naposteluja, kuten pähkinäpusseja, karkkia sekä ihan oikeaakin ruokaa kuten papuja, kastikkeita ja mausteita. Ainakin pähkinöiden kohdalla tekee ison säästön, sillä ne maksaa kaupoissa niin paljon.




Nappasin mukaan myös muutaman Lumme pesuaineen. Lumme tuotteet on vegaanisia ja ympäristöystävällisiä. Pesuaineille on myönnetty ympäristömerkki ja ne valmistetaan Suomessa. Näissä on raikkaat luonnon tuoksut ja kätevä spray, joilla saa helposti suihkittua pesunesteen siivottaville pinnoille.




Ostin muutaman lahjapakkauksen joulua ajatellen. Nyt on myös isänpäivä tulossa ja valikoimissa oli myös miehille suunnattuja lahjapakkauksia. Acon pakkauksessa on vartalovoide ja suihkugeeli. Naisten L300 pakkauksessa päivä- ja yövoide. Miesten L300 pakkauksessa suihkugeeli, deodorantti ja after shave voide parranajoon. Kauniit pakkaukset ja helppo antaa lahjaksi.




Ja koska käsisaippuoita ja suihkugeelejä tarvitsee aina niin ostin muutaman pullon jemmaan. Nämä ei paljon maksaneet. Barnängen käsisaippuat maksoivat euron ja loputkin muutaman euron luokkaa. Matsmart onneksi laittaa kaikkiin nestepulloihin tarrasulkimet pumppujen päähän, jotta ne ei vahingossa pääse lähetyksen aikana aukeamaan ja vuotamaan laatikkoon. Tosi hyvää palvelua!




Tällä kertaa valikoimissa oli aika paljon Lumenen tuotteita, joita olisin ostanut ellei kaappini olisi jo valmiiksi niin täynnä kosmetiikkaa. Ehdottomasti kannattaa siis käydä katsomassa löytyisikö valikoimista kiinnostavia uutuuksia tai vanhoja tuttuja suosikkeja. Itse tilasin muutaman käsirasvan, huulirasvan sekä Nuxen seerumin ja Lumenen juonteiden häivyttelijän. Nuo balmi huulirasvat on muuten huikeita. Tilasin itselle kirsikan ja vadelman tuoksuiset rasvat.




Matsmart on ollut luotto kumppani, sillä nopea ja helppo ostostelu verkkokaupassa toimii, paketin saa nopeasti perille ja kaikkein parhainta on se rahan säästö mitä tässä touhussa todella pääsee nauttimaan. Jos et ole vielä Matsmart palvelua kokeillut niin ota ihmeessä koppi ja kokeile. En voi kuin lämpimästi suositella! Nyt on vielä niitä kauneustuotteitakin 20-80% alessa niin kauan kuin tavaraa riittää. Ostoksille voit klikata tästä.

Oletko sinä jo kuullut Matsmartista?
4 kommenttia on "Matsmart haalinta ja suuri beauty sale"
  1. Kaikki parhaat oli kyllä myyty kun äsken kävin kurkistamassa tuota kosme-alea :( Vain pari tuotetta kiinnosti, niin ei tee sitten mieli niistä maksaa posteja kun alennus katoaakin jo siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, noissa Matsmart kosmealeissa menee kaikki parhaat aika nopeasti, joten siksi pitää olla hereillä kun myynti aukeaa. Toisaalta tuolta voi löytyä vähän "yllättävämpiäkin" kiinnostavia merkkejä testiin :)

      Mutta joo, ei silloin tietysti ole järkeä tilata jos ei löydy kun pari tuotetta. Postit kun lisätään hintaan alle 40e ostoille

      Poista
  2. Mä tilasin kesällä heidän Beauty Salesta ja silloin oli kans aivan loistavia tarjouksia! Sitä oli kyllä hauska seurata, paljonko säästyi rahaa :D Tällä kertaa jätin tilaamatta, kun ei oikein ollut tarvetta millekään. Mutta tosi kiva, että sieltä tekee välillä huippulöytöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua harmitti kun myöhästyin siitä kesän myynnisä. Kaikki parhaat tuotteet loppui hetkessä ja jäin nuolemaan näppejä :D

      En mäkään mitään olisi tarvinnut mutta tuolta teki tosi hyviä joululahjalöytöjä esim :)

      Poista