tiistai 22. lokakuuta 2019

Boxycharm lokakuu 2019



Pitkästä aikaa kauneusbokseja! Lokakuun ensimmäinen kauneusboksi saapui tänään ja tässä onkin tiukka kuun loppu tulossa, jos meinaa vielä loputkin kauneusboksit ehtiä eli Ipsy plus ja Ihana sinä on vielä tulossa. Olinkin aika innoissani hakemassa boksia, sillä tällä kertaa tiesin ainoastaan yhden tuotteen boksista. Liikkeellä oli taas useita variaatioita ja muutaman oman tuotteeni olisinkin mieluummin korvannut jollain muulla liikkeellä olevalla vaihtoehdolla. Olen muutenkin alkanut harkita Boxycharmin jatkoa, sillä vaikka bokseista tuleekin kivoja tuotteita niin mukana silti aina niitä turhia kyniä ja muita tuotteita, jotka ei herätä sitten mitään innostusta. Ipsy plussassa ei koskaan ole tähän asti ollut mitään turhakkeita ja pidänkin siitä boksista kaikista kauneusboksivaihtoehdoista eniten. Toisaalta tänään näin ensimmäisen paljastuksen Boxy Luxen joulukuun boksista ja se vaikuttaa ainakin hullun hyvältä! Joten ainakin loppu vuosi mennään vielä Boxycharmin mukana.




Skin & Co Truffle therapy radiant dew mist

Tämä oli yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista tällä kertaa. Olen saanut merkiltä joskus kasvoputsarin, jota tosin en vielä ole avannut. Tämä tuote on kasvosuihke, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa. Suihkeessa on antioksidantteja ja puhdistavia kasviuutteita kuten inkivääri, rosmariini, piparminttu aj Damaskoksen ruusuvesi uutteita. Suihke virkistää kasvoja, tasoittaa ihon pH arvoa, pienentää ihohuokosia ja kiinnittää meikin. Kokeilin jo suihketta ja tässä on tosi hyvä spray. Sumu leviää hienojakoisesti ja tasaisesti kasvoille. Spray levisi itse asiassa yllättävän laajalle alalle, mikä oli vain hyvä asia. Muutama suihkaus riittää. Tässä on mieto piparmintun tuoksu.





Luna by Luna rajauskynä sävy Asteroid

Boxycharm taitaa rakastaa rajauskyniä, sillä niitä tulee ihan joka boksissa nykyään. Tämä kynä oli sentään tavallisesta poikkeava, hauska vaaleansininen. Tosin olen itse erittäin huono käyttämään rajauskyniä ja ainakaan mitään tällaisia värillisiä, joten ei valitettavasti tule omaan käyttöön vaikka nätti onkin. Kuvauksessa lukee, että tämä kynä pysyy 24 tuntia levityksen jälkeen, joten kova lupaus ainakin annetaan!





Dose of colors Blushing berries luomiväripaletti

Tällä kertaa boksissa tulikin melko pieni mattaluomiväripaletti. Dose of colors meikit on huippu laadukkaita ja uskon, että tässäkin pigmenttiä riittää. Sävytkin on kauniita ja keskenään hyvin sointuvia. Itse tosin en osaa käyttää pelkkää mattaista silmämeikkiä, koska kaipaan aina jotain kimallusta kaveriksi. Sävyt ovat myös erinomaisesti syksyyn sopivia, mutta itsellä ei tälle ole valitettavasti käyttöä, koska vastaavia sävyjä löytyy jo miljoona ja en tee pelkillä mattaluomiväreillä mitään. Olisinkin mieluummin ottanut tämän tilalle toisen liikeellä olleen Dose of colors luomiväripaletin, jossa oli mukana myös niitä kimaltelevia luomivärejä.





Touch in sol Pretty filter glassy skin balm

Touch in Solin tuotteita on tullut Boxycharmista melko monta. Merkin primeri onkin mulla lähes päivittäisessä käytössä ja siitä pidän. Tällä kertaa sain kosteuttavan kasvovoiteen, joka sisältää primerin. Tässä siis ilmeisesti 2-in-1 tuote, joka sinänsä aika kiva, että meikatessa säästää sen yhden välivaiheen kun primeria ei tarvitse laittaa kasvovoiteen päälle erikseen. Tuotteen inci lupaa myös hyvää, sillä voiteessa ei ole lainkaan silikonia tai muita ikäviä ainesosia vaan se on täynnä kosteuttavia ja ihania kasviuutteita. Mahtavaa, tämä jää käyttöön!




Iconic London Lip plumping gloss

Viimeiseksi vielä kauniin nude sävyinen huulia pullistava kiilto. Tässä ei näy mitään glitterihippuja vaan huulikiilto jättää huulet vähän märän näköiseksi ja kiilto tulee sitten siitä. Pehmeä applikaattori on tässä tuotteessa jännä, sillä se on "löysä" ja taipuu huulille levitettäessä vedon mukana. Enpä ole tällaiseenkaan ennen törmännyt. Tästä jää huulille kaunis kiilto eikä lainkaan tahmaisuuden tunnetta. Pientä viilentävää vaikutusta tunsin, mutta mitään sen suurempaa huulien täyttymistä en huomannut.




Kokonaisuutena boksi oli ihan kiva. Ei parhaimmistoa, mutta ei huonokaan. Paletti sinänsä oli kaunis ja olisi muuten tullut käyttöön, mutta nyt samoja sävyjä löytyi jo niin monta etten viitsi tätä avata. Kolme viidestä tuotteesta jää siis itselle ja ainakin tuo primerikasvovoide sekä kasvosuihke vaikuttaa tosi kivoilta ja noh huulikiilto on aika perus kamaa, mutta kiva silti. Nyt lokakuussa olisi ilmeisesti ensimmäisen kerran saanut itse valita yhden tuotteen boksiin mukaan, mutta itse hienosti nukuin onneni ohi, joten en edes tiedä mitä ne valittavat vaihtoehdot olisi olleet. Nyt marraskuun boksiin sentäs olin hereillä ja yksi tuote on boksissa siis minun valitsemani kahdesta annetusta vaihtoehdosta.

Miltä boksi vaikutti? Oliko sisältö sinusta hyvä?
14 kommenttia on "Boxycharm lokakuu 2019"
  1. Nyt olikin oikein voimakkaan tummia sävyjä :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus. On kiva nähdä tällaisia postauksia joissa näkee laatikoiden sisään, että mitä tuotteita sieltä löytyy ja onko tilaaja tyytyväinen. Itselläkin ollut harkinnassa jonkun kauneusboksin kestotilaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yllätysbokseissa on toki aina kiva se yllätysmomentti mutta toisaalta on myös kiva tietää vähän etukäteen mitä sieltä on tulossa. Jos ulkomailta tilaaminen ei hirvitä niin suosittelen Ipsy plussaa. Jos taas haluaa pitäytyä turvallisesti kotimaan tarjonnassa niin Ihana sinä kauneusboksi on aivan ihana!

      Poista
  3. Minulta jäi käyttöön vain tuo paletti, muut eteenpäin. Dose of colorsin paletteja oli kuvan mukaan kuusi erilaista + vielä isompi paletti. Tuossa omassani oli kyllä hyvä koostumus, ei paljoa tarvinnut sivellintä näyttää :D

    Mie puristelen jo tuon Skin & COn putsarin jämiä, olen tykännyt kyllä.

    Itselleni ei muita bokseja tule ja hinnan nousu hieman harmittaa, mutta ei voi mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsi, harmi ettei muut tuotteet osuneet nappiin. Mutta kiva kuitenkin että ihastuit palettiin! <3
      Uskon että siinä on erinomainen pigmentti. Dosen tuotteet on loistavia! Olisin itse halunnut juurikin sen isoimman noista paletista tai näistä pienistä sen oranssin tai lilaan taittavan.

      Jestas, pitääpä ottaa itsekin pian se putsari käyttöön. Se ainakin tuoksuu taivaalliselle :D

      Joo se hinnan nousu on harmi, mutta toisaalta jos boksien laatu sitä kautta nousee niin se ei haittaa. Toivoisin ainakin että ne linerit ja rajauskynät jäisivät vihdoin historiaan ja bokseihin laitettaisiin aidosti kiinnostavia tuotteita.

      Poista
    2. Miulta muuten jäi myös se valitseminen tämän kuun boksin kohdalta, en huomannut edes somessa tai s-postissa asiasta mitään :D Sain siis sen Iconic Londonin Prep-Set-Glow -suihkeen, jossa on niin paljon shimmeriä, että jää käyttämättä :S

      Poista
    3. Eikä! No hitsi onpa harmi. Tuo on jännä, koska viime kuussa en itse saanut mitään sähköpostia tästä valinnasta. Tässä kuussa taas tuli. Että en tiedä onko niillä kaikesta tästä uudistuksesta järjestelmät sekaisin. Tänään tuli sähköposti jossa kyseltiin ihonväriä ja suosikki meikkivoiteita, joten oletan että lähitulevaisuudessa on meikkivoiteitakin boksista tulossa :) saa nähdä osuuko sävyn puolesta nappiin.

      Poista
  4. Mä näin muutaman spoilerin omasta boksistani ja täytyy kyllä sanoa, että tää kuukausi on mun mielestä aika huono. Näkemistäni spoilereista minua kiinnosti tasan yksi tuote ja se oli juurikin tuo Touch in Solin Skin Balm, jonka valitsin boksiini. Sekään ei kuitenkaan mikään superkiinnostava tuote ole, vaan ennemminkin ihan ok. Toinen vaihtoehto valinnassa oli Iconic Londonin Prep Set Glow-suihke, jota oli tarjolla kahdessa sävyssä. Tosin valinnassa ei saanut toivoa tai valita tuotteen sävyä ja oikeastaan sen vuoksi päädyin tuohon Skin Balmiin. Mun tuurilla sieltä olisi varmastikin tullut se tummempi sävy :D

    Mutta tosiaan tän kuukauden boksi ei ainakaan spoilereiden perusteella näyttänyt kovin kiinnostavalta ja sen vuoksi valitsin sille kaikkein edullisimman toimituksen ilman seurantaa, joten saa nähdä milloin boksi mahtaa saapua (vai löytääkö ollenkaan perille).

    Toivotaan, että taas ensi kuussa olisi parempia vaihtoehtoja :D Ja mä muuten tykästyin siihen joulukuun Luxen spoileriin myöskin! Näytti tosi kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näh, onpa ikävää! Toivottavasti Ipsy sitten pelastaa tän kuun boksit :D

      Boxycharmilla on taso nykyään vähän vaihteleva koska joskus tulee iha huippubokseja ja välillä näitä ettei tosiaan juurikaan kiinnosta. Aikaisemmin tykkäsin kyllä boksien sisällöstä kovasti, mutta en tiedä onko nykyään tullut niin valikoivaksi kosmetiikan suhteen vai onko taso oikeasti laskenut...

      Joulukuun boksilta odotan kyllä paljon! Itse asiassa odotan ihan jokaiselta joulukuun boksilta paljon, koska mun mielestä silloin kuuluu todella panostaa sisältöön. Jää nähtäväksi :D

      Poista
  5. Ooh, tuo Berries paletti on super ihana! :) Täydelliset sävyt syksyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Kauniit sävyt kyllä vaikka en tosiaan pelkkää mattaa osaakaan itse käyttää.

      Poista
  6. aivan ihana paletti talveen ja tuo iconic blum näyttää ihanalta sävyltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se huulikiilto kyllä yllätti! Oli aivan ihanan sävyinen. Paletti oli nätti ja sopiva syksyyn, mutta lähti harmi kyllä kiertoon tällä kertaa :/

      Poista