keskiviikko 2. lokakuuta 2019

Ipsy glam bag plus syyskuu 2019



Ah, vihdoinkin! Sain syyskuun ipsy plus boksin käsiini eilen, koska jostain syystä se saapui Planet Expressin varastolle aika myöhään syyskuun loppupuolella mistä johtuen myös toimitus viivästyi. Ipsy plus on kaikista maailman kauneusbokseista mun ehdoton suosikki ja hyvänä kakkosena tulee heti Boxycharm. Molemmat boksit on Jenkeistä, mutta ne saa kyllä kätevästi tilattua välitysfirman kautta Suomeen. Ipsyn kanssa mulla onkin aina kovin malttamaton fiilis odotella boksia saapuvaksi, koska sen sisältö ei ole pettänyt koskaan! Eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Normi ipsy glam bagin lopetin viime kuussa, koska en halunnut enää saada  niitä pieniä minikokoisia purkkeja. Ipsy plussasta tulee vain täysikokoisia tuotteita ja boksin arvokin on aina niin huikea, ettei ne toimituskulut Suomeenkaan siitä syystä oikeastaan haittaa yhtään.




GLAMGLOW TROPICALCLEANSE DAILY EXFOLIATING CLEANSER

Glamglow on merkki, jonka puolesta monet liputtavat. Monet merkin tuotteista ovat myös julkkisten suosimia, joten Glamglow ei turhaan ratsasta aallon harjalla. Olen testaillut vasta ihan muutamia brändin tuotteita, mutta melko suolainen hinta on ollut yleensä itsellä este lähteä ostamaan näitä vaikka mieli kovasti tekisikin. Niinpä ilahduinkin kovasti, kun boksissani oli merkin tuote ja minulle aivan uusi ja tuntematon sellainen. Tämä iloisen pirteä Tropicalcleanser tuo ainakin ulkoasullaan mieleen kesän ja aavistuksen tropiikilta ja savelta tuoksuva kuoriva putsari sopii ihan päivittäiseen käyttöön. Avain raaka-aineina toimii vihreä tee, savi, acai ja goji marjat sekä Glamglow patentoimaa TEAOXIA. Minua hiukan jännittää testata tätä, sillä monet ovat saaneet putsarista ihoärsytystä ja putsari on myös kuivattanut tosi pahasti. Toisaalta, jotkut taas rakastavat tuotetta, joten jää nähtäväksi miten minulla tämän kanssa käy.




WANDER BEAUTY FRAME YOUR FACE MICRO BROW PENCIL

Wander Beautyn tuotteita tulee Jenkki bokseista aika usein. Merkki jakaa minulla vähän mielipiteitä, sillä osa tuotteista on aivan loistavia ja joistakin en taas pidä lainkaan. Vaikka kulmakynät lähtökohtaisesti ovat minusta aika tylsiä tuotteita niin tällä kertaa innostuin tästä kynästä kuitenkin aika paljon. Kynä on nimittäin aivan ultra ohut ja tällä saa todella tarkkaa jälkeä. Tykkään nykyään myös paljon paljon enemmän sellaisista kynätuotteista joita ei tarvitse teroittaa ja tämä on uloskieritettävää mallia joten pidän! Sävykin vaikuttaa tarpeeksi vaalealta eli lähtee testiin kyllä.





OFRA x MADISON MILLER SQUAD PALETTE

Yleensä Ipsyn mukana on tullut luomiväripaletti, mutta tällä kertaa tulikin söpö pieni kasvopaletti. Paletissa on yksi persikkainen poskipuna sekä kaksi highlighteria, toinen tummempi ja toinen vaaleampi. Paletti on kestävän tuntuinen ja sisällä on peili. Sävyt ovat myös tosi kauniita ja itse ainakin rakastan Ofran tuotteiden huikeaa pigmenttiä ja super hyvää laatua. Paletin sävyjä voi hyvin käyttää myös luomiväreinä. Mulla on kuitenkin jo nyt niin paljon highlightereita ja poskipunia kaapissa odottelemassa, että taidan laittaa tämän korkkaamattomana eteenpäin.




ILLAMASQUA ANTIMATTER LIPSTICK IN COSMIC

Oi, tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä! Tykkään nykyään tosi paljon roosa nudeista punista ja tässä sävy sattui just eikä melkein osumaan ihan nappiin. Illamasquan tuotteet on tosi laadukkaita ja liputan monien merkin tuotteiden nimeen. Puna sisältää huulia hoitavaa E-vitamiinia ja sen kermainen koostumus pitäisi pysyä huulilla pitkään. Hylsykin vaikuttaa kestävältä ja tukevalta.




APTO SKINCARE ANTIOXIDANT MASK WITH POMEGRANATE

Tämä oli ehkä koko boksin huikein tuote! Merkki on mulle vieras, mutta heidän tuotteissaan käytetään vegaanisia ja luonnonmukaisia raaka-aineita. Todella laadukas merkki siis kyseessä ja tämän hellästi kuorivan ja samalla kosteuttavan antioksidantteja täynnä olevan kasvonaamion inci on yhtä vakuuttava kuin brändin lupaukset. Naamio sisältää nimittäin runsaasti hoitavia ja ihoa rauhoittavia sekä kosteuttavia kasviuutteita ja mm. aloe veraa. Mitään myrkkyjä ei tässä tuotteessa ole ja pakkauskin on hauska ja ihanan värinen.


EXTRAT:



Ipsyssa hauska ominaisuus on se, että joka boksiin on pientä lisämaksua vastaan mahdollista valita enintään viisi extra tuotetta. Pienen sample kokoiset maksavat 3 dollaria ja täysikokoiset 12 dollaria. Valitsin täysikokoisena tuotteena boksiin Ciate Extraordinary translucent powderin, koska käytin tätä joskus minikokoisen purkin ja tykkäsin kovasti. Irtopuuteri on väritöntä eikä jätä ihoa kakkuiseksi, joten juuri sellainen puuteri mistä pidän.




Minikokoisena valitsin mukaan myös Glow recipen watermelon glow sleeping maskin. Merkin tuotteet ovat huikeita ja ne sisältävät todella laadukkaita raaka-aineita, joten tämä oli luonnollinen valinta mukaan. Purkki on todella pieni, mikä oli hiukan pettymys mutta kyllä tästä muutaman kerran kokeilee. Tämä tuoksuu aivan ihanalta vesimelonilta ja käytetään siis yönaamiona. Otan tämän heti testiin, koska vaikuttaa niin loisto tuotteelta.




Mukaan lähti myös minikokoinen meikinkiinnityssuihke. Milani on mulle uusi merkki, mutta tämän pitäisi kestää jopa 16 tuntia ja tehdä meikistä mattainen sekä kiinnittää se hyvin, joten voiko parempaa toivoa. Vielä en ole testannut, mutta hyville viimeistelysuihkeille on aina tilaa, joten otan kyllä mielelläni tämänkin testiin. Purkki on itse asiassa pienen kokonsa ansiosta aika loistava matkoille, joten tämän tyhjettyä taidan säästää purkin tulevia reissuja varten.




Bonus pisteillä sain vielä valita yhden ilmaistuotteen ja otin tämän Lord & Berry silhouette huulten rajauskynän. Kynä on valkoinen, mutta on iholla täysin väritön. Tämä on siis neutraali rajauskynä, jolla saa huulipunat pysymään paikoillaan, mutta ei tee silti värillistä rajaa hulten reunoihin. Kätevää, koska punia paljon käyttävänä ei aina viitsi hankkia joka sävylle omaa rajauskynää. Tämä sopiikin ihan jokaisen sävyn kanssa ja levittyy iholle aivan valtavan helposti. Ihotuntuma jää tästä jopa aika kosteutetuksi ja tuntuu kuin siihen olisi levitetty vahaa. Mielenkiintoinen tuote ehdottomasti!


Sellainen setti tällä kertaa ja boksin tuotteiden arvo yli 150 dollaria! Ipsy yllätti tälläkin kertaa siis todella positivisesti ja neljä tuotteista jää itselle. Tänään tuleekin spoilerit lokakuun boksin sisällöstä, joten odottelenkin jo kuumeisesti mitä seuraavassa boksissa on tulossa.

Mikä tuote vaikutti boksista mielenkiintoisimmalta?
6 kommenttia on "Ipsy glam bag plus syyskuu 2019"
  1. Aika monipuolinen sisältö, mitä boksi maksaa kuukaudessa?
    Mä sain Sokokselta testiin tuota Glamglown putsaria ja vaikka se tuoksui mun makuun tosi tunkkaiselle, se puhdisti todella hyvin. En kuitenkaan tuoksun takia aio hankkia, mutta kiva se oli varmaan boksissa saada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ipsy plus maksaa 25 dollaria kuukaudessa + tietysti postit päälle. Mutta hinta on aina ollut sen väärti, sillä tuotteiden arvo on huikea ja ipsy plus ei ole pettänyt mua koskaan tämän yli puoli vuotisen taipaleen aikana! Planet expressin kautta posteja tulee painosta riippuen noin 20€ eli kokonaisuutena boksi on noin 40 euron kieppeillä posteineen.

      Totta, mä testasin tänään jo heti tuota putsaria ja jotenkin tuoksu oli pullosta haisteltuna paljon parempi :D aika voimakas savimainen tuoksu tuossa oli, mutta tykkäsin kyllä muuten tuotteesta ja se jätti kasvot pehmeiksi käytön jälkeen. Joten ei se tuoksu minua niin paljon häirinnyt kun tuote muuten oli hyvä.

      Poista
  2. Oi miten kiva sisältö sulla oli! Mä sain hitusen erilaisen version, mutta Ofran paletti ja toi Illamasquan puna löytyi multakin, tosin eri sävyssä :) Ipsy vakuutti mut kyllä ihan täysin, tää syyskuun boksi oli ehdottomasti paras kaikista kauneusbokseista, mitä oon koskaan itselleni saanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, mä arvasin että tulet pitämään ipsy plussasta <3 Mä en lopettaisi tilausta mistään hinnasta, kun olen aivan rakastunut kyseiseen boksiin! Mielenkiinnolla odotan jo sun postausta luettavaksi. Ofran paletti on kyllä super nätti ja vähän ehkä kirpaisee antaa se pois...

      Poista
  3. Tosi kiva sisältö! :) Syyskuussa oli mun mielestä tosi kivoja tuotevaihtoehtoja muutenkin.

    Huulipuna tuli sulle tosi kauniissa sävyssä! Ja tuo naamio kuulostaa kiinnostavalta. Mä en yleensä erityisemmin välitä kulmakynistä kauneusbokseissa, koska niin usein menee sävy väärin, mutta tuo näyttää kyllä ainakin kuvassa ihan käyttökelpoiselta sävyltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin itsekin että syyskuussa oli tarjolla aika mukavia tuotteita :)
      Mulla on ihan sama ettei kulmakynät jaksa kiinnostaa, mutta tämä kynä oli kivan värinen ja myös muuten kivan oloinen ja pidän noista ultra ohuista kynistä joten tykkään varmasti!

      Poista